Hopper: wat is het precies?

Hopper is een zeer populaire reis-app die hotels, woningen, vluchten en huurwagens aanbiedt. Met meer dan 100 miljoen downloads is het momenteel de snelstgroeiende reis-app ter wereld. De OTA wil reizigers helpen om geld te besparen door middel van een unieke technologie gebaseerd op grote hoeveelheden data en machine learning.  

Wat maakt Hopper zo uniek en populair? De app laat klanten tijdelijk prijzen bevriezen in ruil voor een voorschot, totdat ze klaar zijn om hun boeking te voltooien. Het bedrijf investeert sterk in advertenties op sociale media en trekt daarmee een interessant publiek van jonge reizigers aan.

Bereik een groter publiek met Hopper & Cubilis

Meerdere boekingskanalen inzetten is essentieel om je online zichtbaarheid te vergroten. Als spil van jouw online distributiestrategie biedt onze Channel Manager een centraal platform om al deze kanalen eenvoudig te beheren. Het systeem houdt je tarieven en beschikbaarheid gesynchroniseerd om overboekingen te voorkomen.

Nieuwe Cubilis Channel Manager integratie met OTA Hopper
Nieuwe integratie tussen Cubilis en OTA Hopper

Dankzij de nieuwe integratie met Hopper kan je je efficiënt richten op een snelgroeiend doelpubliek. Krijg toegang tot miljoenen potentiële klanten en ontgrendel nieuwe opportuniteiten!

Klaar om een nieuwe, snelgroeiende reismarkt aan te boren?

Vraag je koppeling met Hopper aan via onze Marketplace. Gebruik je Cubilis nog niet? Start je gratis proefperiode door onderstaand formulier in te vullen!