Meer online visibiliteit voor jouw accommodatie  

Een channel manager is een noodzakelijk voor iedereen die een accommodatie online wil promoten. Reizigers zoeken vaak naar een hotel, B&B of vakantiewoning via populaire online boekingsplatformen zoals Airbnb of Booking.com. Ook kleinere lokale online travel agencies (OTA's) zoals Logeren in Vlaanderen en Voordeeluitjes.nl winnen aan naamsbekendheid. Wil je een hogere bezettingsgraad, dan is aanwezigheid op een aantal van deze online boekingskanalen de boodschap! 

Maar hoe pas je dan snel prijzen aan op al die platformen? En hoe voorkom je overboekingen? In Cubilis Channel Manager kun je de prijzen en beschikbaarheid van alle boekingsplatformen via één centraal dashboard aanpassen. Alle wijzigingen worden real time op alle kanalen doorgevoerd. Dit bespaart je heel wat tijd en geeft overboekingen geen kans. 

Online visibiliteit voor jouw accomodatie
Online visibiliteit voor jouw accomodatie

Altijd de juiste prijszetting  

Prijs is vaak dé beslissende factor bij het boeken van een overnachting. Een goede prijsstrategie is hierbij cruciaal om potentiële gasten te overtuigen bij jou te boeken. Je hebt de juiste prijs nodig op het juiste moment. Niet te duur, niet te goedkoop. Geen idee waar de tijd en energie te halen om dit allemaal te analyseren, 365 dagen per jaar? Een revenue management syteemdoet dat voor jou! 

Cubilis Channel Manager koppelt met revenue management systemen zoals RevControl en OTA Insight. Je vindt een overzicht van al onze RMS-partners (inclusief extra informatie) op onze Marketplace.

Quote Cubilis Channel Manager
Quote Cubilis Channel Manager

Meer directe reserveringen

We hadden het al over OTAs als belangrijke online manieren om boekingen te genereren. Deze partners bezorgen jouw accommodatie een grotere online exposure, maar ze vragen vaak ook commissie in ruil. Daarom is het belangrijk om ook te investeren in je directe boekingen om een gezond evenwicht te bewaren.

Heeft jouw hotelwebsite een geïntegreerde online Booking Engine dat gasten toelaat meteen veilig online te betalen? Cubilis Booking Engine komt samen met een fastbooker op jouw website. Deze fastbooker zorgt ervoor dat gasten meteen kunnen controleren op welke data jouw accommodatie nog beschikbaar is. Bovendien kan de boekingsmodule ook gekoppeld worden aan een prijsvergelijkingstool, die jouw prijzen op verschillende boekingskanalen toont en daarbij jouw voordelige prijs voor rechtstreekse reservering uitlicht.

Cubilis Channel Manager koppelt naadloos met Cubilis Booking Engine. Prijzen en beschikbaarheid van op jouw persoonlijke website kun je meteen ook beheren in het centraal systeem, net zoals bij je andere online boekingskanalen. De Booking Engine en Channel Manager komen ook samen in één pakket!

Meer professionaliteit, minder administratie.

Wil je jouw hotel management naar een hoger niveau tillen? Koppel Cubilis Channel Manager dan aan eenproperty management system (PMS) of aan een boekhoudprogramma. Deze integraties verminderen het administratieve werk enorm en zorgen voor een professionele aanpak.

Niet alleen professionaliteit, maar ook veiligheid is erg belangrijk. Koppel je boekingssysteem bovendien met veilige betaalproviders zoals Mollie, Payconiq of Worldline om extra vertrouwen uit te stralen. 

Koppel met meer dan 400 partners
Koppel met meer dan 400 partners

Cubilis Channel Manager

Cubilis Channel Manager laat je toe een eigen selectie aan tools samen te stellen en te koppelen. Een foutloze en vlotte communicatie tussen alle systemen is gegarandeerd. 

Wil je Cubilis Channel Manager gratis uitproberen? Vraag dan je free trial aan via onderstaand formulier en ontdek zelf alle voordelen. Een overzicht van alle Cubilis integraties vind je op onze Marketplace.