Meld je aan voor de Summer Commission Discount

Omdat er de komende maanden meer toeristen worden verwacht, biedt Booking.com hotels een commissiekorting. Dit initiatief is onderdeel van hun Partner Performance Investment Programme dat investeert in het financiële herstel van partners door middel van beloningen. Vanaf dat je één van de aanmeldcriteria hebt vervuld en de vereiste verkoopdoelstelling hebt bereikt, ontvang je 30% commissiekorting voor alle bijkomende overnachtingen tussen 13 mei en 11 september 2022. De verkoopdoelstelling houdt rekening met de plaatselijke marktomstandigheden en reisbeperkingen.

Er zijn 2 manieren om je aan te melden voor het Summer Commission Discount-programma:

 • Stel een mobiel tarief in om een groeiende doelgroep aan te spreken
  Met een voordelig tarief voor boekingen via mobiel kan je een groeiende doelgroep aanspreken: steeds meer gasten gebruiken hun smartphone bij het boekingsproces, ook tijdens de opzoekfase. Meer dan 60% van de zoekopdrachten en boekingen op Booking.com gebeuren via de app. Hotels die een mobile rate opzetten, ontvangen gemiddeld 28% meer reserveringen via mobiele apparaten. Je kan je mobile rate aanmaken in de Cubilis Channel Manager.
 • Vergroot je zichtbaarheid dankzij het Genius-programma
  Met het Genius-programma kan je je zichtbaarheid met 40% vergroten bij gasten met een hoge boekingswaarde. Deze doelgroep reserveert verder op voorhand, annuleert minder en schrijft vaker positieve beoordelingen. Richt je op terugkerende Booking.com-klanten en verhoog je omzet door hen meer waarde te bieden op je populairste of goedkoopste kamers.

Deze inschrijvingsvoorwaarden zijn bepaald met als doel je zichtbaarheid op het platform te boosten en een hoog converterend publiek aan te spreken, waardoor je de commissiekorting sneller kan ontgrendelen. Als je al voldoet aan een van deze criteria, kan je meteen aan de slag!

Mobiel tarief & Genius-programma
Mobiel tarief & Genius-programma

Hoe je je kan aanmelden

Je kunt je inschrijven voor de kortingsactie via de Extranet-pagina van je hotel op Booking.com.

 • Ga naar 'Opportunities’.
 • Klik op ‘Partner Commission Discount’.
 • Nadat je de aanbieding hebt overlopen, klik je op ‘Get started’.
 • Voldoe aan het aanmeldcriterium (Mobile Rates, Genius of geen opt-in-criteria).
 • Daarna klik je op 'Join offer' om het programma te activeren.  

Aanmelden kan tot en met 7 mei en de korting is van toepassing op overnachtingen boven de verkoopdoelstelling van 13 mei t.e.m. 11 september 2022.

Meer weten?

Heb je bijkomende vragen? Bekijk dit webinar of contacteer ons via onderstaand formulier. We helpen je graag verder!