Maak jouw hotelmanagement future-proof met Cubilis

Als hoteluitbater wil je je kostbare tijd besteden aan persoonlijke service zodat je gasten zich thuis voelen en een onvergetelijk verblijf hebben. Tegelijkertijd moet je ook aandacht schenken aan de zakelijke kant van het verhaal: een winstgevende strategie en tevreden, gemotiveerd personeel zijn onmisbaar.  

Daarom is het belangrijk dat jouw hotelsoftware zo vlot en efficiënt mogelijk werkt, zodat het jouw dagelijkse activiteiten kan ondersteunen en je leven makkelijker kan maken. Met dit in het achterhoofd bouwden we een volledig nieuwe versie van Cubilis!  

Waarom is onze Channel Manager de beste oplossing voor jou?

Dat is heel eenvoudig: Cubilis wint op het vlak van connectiviteit, betrouwbaarheid en prestaties. Het doel van de nieuwe Cubilis is om jou te helpen je hotel of B&B nog succesvoller en efficiënter te runnen, zodat jij meer tijd overhoudt om de best mogelijke gastervaring te creëren. Klaar om je online voisibiliteit en rate management te optimaliseren? Wij gaan voor kwalitatieve integraties met meer dan 400 kanalen en systemen om jouw business naar een hoger niveau te tillen!  

Betere gebruikerservaring

Cubilis vervult nog steeds dezelfde belofte van betrouwbaarheid en connectiviteit, maar nu met meer gemak en efficiëntie voor jou en je medewerkers! We hebben ingezet op een gebruiksvriendelijke lay-out voor een eenvoudigere navigatie.

Geoptimaliseerde functionaliteiten, duidelijker overzicht

Het beheer van je tariefplannen en distributiekanalen is nu nog beter! Het is nu ook veel sneller en gemakkelijker om je prijzen en beschikbaarheid (in bulk) te synchroniseren. Je kan nu ook meer veelgebruikte instellingen en presets opslaan voor maximale efficiëntie.

Moderne look

Uiteraard draait niet alles om uiterlijk, maar wie houdt er nu niet van een oogstrelend ontwerp? Alles om je dagelijkse taken dat tikkeltje aangenamer te maken!

De voornaamste verbeteringen in een notendop

 • Gebruiksvriendelijk & modern design
 • Verbeterde interface op mobiele apparaten  
 • Vereenvoudigde instellingen  
 • Informatie afkomstig van OTA's wordt 3 x sneller geüpdatet  
 • Onmiddellijke synchronisatie met je PMS  
 • Overzichtelijke kalender met beschikbaarheid & prijzen voor snelle aanpassingen
 • Sneller en eenvoudiger tarieven & beschikbaarheid verzenden naar gekoppelde kanalen  
 • Beter overzicht binnen alle functionaliteiten  
 • Bulk updates mogelijk voor meerdere periodes
 • Duidelijkere statistische rapportage op één pagina  
 • Self-servicemogelijkheden voor integraties
 • Zelf gebruikersrollen met verschillende toegangsrechten instellen
 • Eenvoudigere mapping
 • Handig switchen tussen je producten  
 • Vlotte toegang tot support voor vragen en feedback

Nieuwe stijl, vertrouwde service!

Natuurlijk laten we jou niet aan je lot over om de nieuwe Cubilis te verkennen. Je krijgt een handige rondleiding om jou snel wegwijs te maken, die je wanneer je maar wil opnieuw kan volgen. Als je ergens over twijfelt, is de help-knop (?) er om je bij te staan.  

Wist je dat je 24/7 toegang hebt tot productinfo, FAQ's en praktische walkthroughs? We zijn voortdurend in de weer om ons helpcenter te blijven optimaliseren en uitbreiden. Klik zeker op 'volgen' onder topics die je interesseren om via e-mail op de hoogte gehouden te worden. Zoals altijd kan je rekenen op persoonlijke support in je eigen taal als je vragen hebt. Wij appreciëren jouw feedback ten zeerste!

Benieuwd om de nieuwe Cubilis samen te ontdekken?

We hopen dat jij net zo enthousiast bent als wij om je hotelmanagement te boosten met de gloednieuwe Cubilis. Wil je de vele voordelen ontdekken? Laat het ons weten via het formulier hieronder en we nemen spoedig contact met je op!