Waarom een PSP-integratie onmisbaar is voor je zaak

Met de sterke toename van online aankopen en betalingen de afgelopen jaren, zijn ook de eisen van de consument hieromtrent fors toegenomen. Ze verwachten dat het volledige proces snel en eenvoudig verloopt. Om de veiligheid van online betalingen te verbeteren, werd de PSD2-richtlijn recent ingevoerd. Deze nieuwe wet vereist dat klanten aan een extra identificatiecriterium voldoen, wat het risico op fraude met creditcards verkleint.

Zoals voor elke onderneming is het ook voor hotels van essentieel belang om mee te blijven met de laatste trends en regelgeving. Door Cubilis te koppelen aan een PSP, kan je heel gemakkelijk een vlot, PSD2-conform betaalproces opzetten. Op die manier kan je niet alleen je inkomsten optrekken en je administratieve werklast verminderen, maar je hebt ook betaalgarantie in geval van no-shows en laattijdige annuleringen. De kleine vergoeding per betaling is dan ook snel terugverdiend.  

Koppel Cubilis aan een van onze betaalproviders

De naadloze integratie met een van onze gerenommeerde PSP's staat garant voor een vlot en veilig proces aan beide zijden van de transactie. De betaling kan op ieder moment in het klanttraject worden verricht, zoals de gast verkiest: tijdens het reserveren, bij het inchecken, na het verblijf ...

Tot onze meest gebruikte PSP's behoren onder meer Ingenico, SIX Payment Services, Mollie en Stripe. Ingenico en SIX zijn onderdeel van Worldline, een van de grootste PSP’s wereldwijd. Mollie is een snelgroeiend Europees merk, terwijl Stripe op mondiaal niveau actief is. Elk van deze betaalproviders ondersteunt meerdere betaalmethodes binnen de Cubilis Booking Engine, waaronder creditcards, Bancontact, Paypal, iDEAL, Sofort, ...

Payment Service Providers
Payment Service Providers

Interesse om Cubilis te gebruiken in combinatie met een PSP?

Laat het ons weten via het contactformulier hieronder. We beantwoorden graag al je vragen en zetten met plezier je pay connect op!