Waarom Cubilis integreren met een Property Management Systeem voor hotels?

Investeren in de juiste hotelsoftware is op verschillende vlakken gunstig voor je bedrijf, zowel op korte als op lange termijn. Een Property Management Systeem (PMS) helpt je om je dagelijkse routine te stroomlijnen en te automatiseren, zodat taken op een gestructureerde en efficiënte manier kunnen worden uitgevoerd. Vergeet echter niet dat een hotel-PMS op zich is geen totaaloplossing is. Je hebt nog steeds een goede Channel Manager nodig om je prijzen en beschikbaarheden op meerdere boekingskanalen te beheren.

Door een PMS te gebruiken in combinatie met de Cubilis Channel Manager dek je de belangrijkste aspecten van het succesvol uitbaten van een accommodatie. Je Channel Manager staat in voor je online distributie (verkoop) en rate management, terwijl je PMS je helpt met de praktische dagelijkse werkzaamheden. De integratie van deze twee systemen zorgt voor maximale efficiëntie, waardoor je een heleboel tijd en geld uitspaart.

Wanneer jouw activiteiten achter de schermen vlot verlopen, merken de gasten dat ook. Ze hoeven niet lang te wachten om in te checken, krijgen snel toegang tot hun kamer (die natuurlijk tijdig werd schoongemaakt) en ook de betaling verloopt moeiteloos. Met andere woorden, een PMS verbetert de gastbeleving, wat op zijn beurt leidt tot betere beoordelingen en een positief imago voor je zaak.

Meestgebruikte PMS-integraties met Cubilis

Omdat het zo belangrijk is dat jouw Cubilis Channel Manager feilloos samenwerkt met je gekozen PMS, blijven we investeren in onze PMS-integraties. Hieronder vind je de top 10 meestgebruikte PMS'en door onze klanten.

Top 10 PMS integraties met Cubilis
Top 10 PMS integraties met Cubilis

#1 Bookingplanner by Stardekk

Bookingplanner biedt een voordelig, gebruiksvriendelijk Property Management Systeem dat ideaal is voor kleine tot middelgrote accommodaties. Je kan rekenen op uitstekende persoonlijke support in verschillende talen.

#2 Mews

Onze tweede meest gekoppelde PMS-partner – eveneens een uitstekende aanvulling op je Cubilis-pakket, met name voor grotere hotels en ketens – is Mews. Met hun uitgebreide oplossing streven ze ernaar jouw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker, sneller en meer geconnecteerd maken.

#3 Protel

Op een mooie derde plaats vinden we Protel (Planet), een wereldwijde leider in Property Management Systemen voor hotels, met meer dan 25 jaar ervaring. Hun PMS biedt een geavanceerde oplossing, gericht op de specifieke noden van internationale hotelketens en onafhankelijke hotels.

#4 Hotelinco

Hotelinco (MAIS Systems) is een gebruiksvriendelijk Sloveens PMS, ontworpen voor kleine tot middelgrote accommodaties. Hun systeem biedt een goede selectie van de belangrijkste functies die je nodig hebt om je accommodatie efficiënter te beheren.

#5 Elina

Het Elina Property Management Systeem focust op de groei van ondernemingen. Het doel is om accommodatie-eigenaren te helpen bij het optimaliseren van hun marketing en innovatie door met de juiste tools tijd te winnen.

#6 Opera

Op plaats zes staat Opera. Deze populaire property management software kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke accommodatie en werkt zowel voor één als voor meerdere eigendommen.

#7 VIPS

VIPS CloudPMS (Freetime Hospitality) is een van de toonaangevende reserveringssystemen in Nederland. Deze oplossing – ontwikkeld door ervaren horecaprofessionals – is geschikt voor zowel kleine als grote logies.

#8 Amadeus

Als een van de grotere spelers in onze lijst levert Amadeus Hospitality een veelzijdig PMS voor onafhankelijke hotels en middelgrote ketens. Hun systeem is gericht op het verbeteren van de algehele ervaring voor medewerkers, managers, eigenaren en gasten.  

#9 Guestline

Met meer dan 25 jaar ervaring en een breed doelpubliek richt Guestline zich op alle aspecten van het uitbaten van een accommodatie: front office, reserveringen, housekeeping, onderhoud, boekhouding ....

#10 Medialog

Onze top 10 wordt afgesloten door Medialog, een Frans bedrijf opgericht in 1988. Het biedt een innovatief PMS dat zich aanpast aan de behoeften van iedere accommodatie. Hun focus ligt op hybride technologie en uitstekende klantenservice.  

Ben je er nog niet helemaal uit welk PMS je moet kiezen?

Het grote aanbod van Property Management Systemen vergelijken kan een hele uitdaging zijn, want ze hebben elk hun eigen focus en pluspunten. Wij staan klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw accommodatie! Aarzel niet om ons via onderstaand formulier te contacteren met al jouw vragen.