Spreek een groeiend doelpubliek aan via mobiele tarieven  

Smartphones en tablets vormen tegenwoordig een integraal onderdeel van de boekingsgewoonten van reizigers. Meer dan de helft van alle boekingen op Booking.com (59%) gebeuren vanaf een mobiel apparaat. Door een mobiel tarief te activeren op Booking.com kan je dit groeiende reizigerssegment aanspreken en 22% meer boekingen uit mobiel verkeer halen.

Mobiele tarieven krijgen een verhoogde zichtbaarheid op Booking.com dankzij een opvallende badge. Met een exclusief tarief voor mobiele boekers - wij bevelen een korting van 10% of meer aan - kan je je beter onderscheiden van de concurrentie en spoor je potentiële gasten aan om voor jouw accommodatie te kiezen.

Trek klanten aan uit specifieke regio's met geo-tarieven

Internationaal reizen zit opnieuw in de lift, met een groei van 35% ten opzichte van vorig jaar. Dat geeft jou de gelegenheid om meer internationale gasten aan te trekken! Met geo-tarieven op Booking.com kan je slim inspelen op de vraag en piekperiodes van verschillende geografische markten.

Geo-tarieven zijn speciale kortingen die je kan aanbieden aan reizigers uit specifieke regio's. Ze kunnen je helpen om:

  • Meer kamers te vullen in het laagseizoen
  • Je conversiegraad in specifieke landen te verhogen
  • Nieuwe markten aan teboren

Wil je deze kans grijpen om je visibiliteit te vergroten?

Je kan mobiele en geo-tarieven eenvoudig instellen in Cubilis door een nieuwe promotie voor Booking.com aan te maken.

Gebruik je onze Channel Manager nog niet en wil je deze tool gratis testen? Vul dan onderstaand formulier in en ervaar zelf de vele voordelen!