Tijd voor een update van je betaalmethode

Veel hotels aanvaarden nog steeds offline betalingen ter plaatse of vragen simpelweg om de creditcardgegevens van hun gasten tijdens het boeken om de transactie na het verblijf manueel te verrichten. Niet alleen is deze werkwijze tijdrovend voor beide partijen, maar het biedt hoteliers ook geen enkele betalingsgarantie.

De onlangs geïmplementeerde PSD2-wetgeving vereist dubbele klantauthenticatie om online betalingen te autoriseren, dus louter creditcardgegevens zijn niet genoeg om online boekingen te bevestigen. Online betaalmogelijkheden toevoegen aan het boekingsproces via Payment Service Providers (PSP's) vormt de perfecte oplossing.

Combineer Booking Engine en PSP's voor een vlotte ervaring

Dek jezelf in tegen no-shows, late annuleringen, betaalweigeringen en chargebacks door je Cubilis Booking Engine te koppelen aan PSP's. Zo kunnen je klanten vooraf betalen tijdens het boekingsproces of op zijn minst de betaling garanderen op een betrouwbare en PSD2-conforme manier. Het te betalen bedrag wordt op de rekening van de gast gereserveerd en wordt bij het uitchecken verrekend of vrijgegeven.

Cubilis Booking Engine is een gebruiks- en mobielvriendelijke online boekingsmodule die naadloos aansluit op je website. Dankzij de beschikbare integraties met een vrij te kiezen aantal Payment Service Providers wordt het hele boekingsproces compleet wrijvingsloos. In tegenstelling tot andere partijen brengen we geen extra kosten of commissies per transactie in rekening voor online betalingen via onze Booking Engine.

PSP's bieden je gasten meerdere betaalopties, zodat ze zelf de gewenste methode kunnen kiezen. Eventuele aanpassingen of toevoegingen aan de boeking kunnen eenvoudig met één klik aangerekend worden, zonder het hele betalingsproces opnieuw te hoeven doorlopen. De betaalgegevens van de gast worden onmiddellijk geverifieerd en veilig bewaard door de PSP.

Online betaalmogelijkheden
Online betaalmogelijkheden

Verhoog je klanttevredenheid en inkomsten

Het voorkomen van frictie tijdens het boekings- en betalingsproces is van cruciaal belang voor een positieve gastervaring. De minste wrijving kan er al voor zorgen dat je conversies en upselling-inkomsten misloopt. Hotelgasten verwachten tegenwoordig dat het proces veilig, snel en moeiteloos verloopt en willen op de laatste dag van hun verblijf niet sukkelen met betaalkaarten. Door een vlot boekingsproces met online betaalmogelijkheden via PSP's te bieden kan je aan deze toenemende verwachtingen voldoen.

Het is bewezen dat het voorzien van meerdere betaalopties tot een hogere conversiegraad leidt. Bovendien zijn consumenten geneigd om meer geld uit te geven wanneer ze via mobiel betalen omdat het zo snel en makkelijk is, waardoor de transactie minder tastbaar wordt. Conclusie: investeren in een betere betaaloplossing is zeker de moeite waard!

Contacteer ons voor meer info

Heb je interesse om Booking Engine te gebruiken in combinatie met PSP's of wens je meer informatie? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier. Wij helpen je met plezier verder!